Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT 
Ongewoonbijzonder kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Ongewoonbijzonder, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op onze website aan Ongewoonbijzonder verstrekt. 

Ongewoonbijzonder kan de volgende persoonsgegevens verwerken: 
- Uw voor- en achternaam 
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres 
- Uw IP-adres 

WAAROM ONGEWOONBIJZONDER DEZE GEGEVENS NODIG HEEFT 
Ongewoonbijzonder verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. 
Daarnaast kan Ongewoonbijzonder uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening. 

HOE LANG ONGEWOONBIJZONDER GEGEVENS BEWAART 
Ongewoonbijzonder bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt. 

DELEN MET ANDEREN 
Ongewoonbijzonder verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting (bijv. verzending met PostNL). 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK 
Op de website van Ongewoonbijzonder worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvragen en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Ongewoonbijzonder gebruikt deze informatie om de werking van de website 
te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. 

GOOGLE ANALYTICS 
Ongewoonbijzonder maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Ongewoonbijzonder bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. 
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. 
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Ongewoonbijzonder te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. 
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Ongewoonbijzonder heeft hier geen invloed op. 
Ongewoonbijzonder heeft Google geen toestemming gegeven om via Ongewoonbijzonder verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN 
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@ongewoonbijzonder.nl. Ongewoonbijzonder zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. 

BEVEILIGEN 
Ongewoonbijzonder neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Ongewoonbijzonder maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. 
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Ongewoonbijzonder verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Ongewoonbijzonder op via info@ongewoonbijzonder.nl. 

www.ongewoonbijzonder.nl is een website van Ongewoonbijzonder en is als volgt te bereiken: 

Postadres:
Weltertuijnstraat 55
6419 CS Heerlen

Vestigingsadres:
Weltertuijnstraat 55
6419 CS Heerlen

Telefoon: +31 6 46 21 07 55
E-mailadres: info@ongewoonbijzonder.nl

© 2012 - 2023 ongewoonbijzonder | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel